Politika privatnosti

Kolačići na ovom web sajtu

Ovaj sajt, kao i mnogi drugi, koristi male datoteke koje se nazivaju kolačići koji nam pomažu da poboljšamo svoj rad. Saznajte više o kolačićima i kako da ih kontrolišete. Ova stranica sadrži informacije o tome šta su kolačići koje koristi internet sajt "AM Marketing", kako ih isključiti u Vašem browseru, kako konkretno isključiti reklamne kolačiće, itd. Ako informacije koje tražite nisu dovoljne ili imate dodatna pitanja u vezi s korišćenjem kolačića na ovom sajtu, molimo Vas da pošaljete pitanja na email arsenije@ammarketing.rs.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje čuva pretraživač (npr. Google Chrome ili Firefox) na Vašem računaru ili mobilnom telefonu. Oni omogućavaju sajtovima čuvanje informacija o podešavanjima. Možete zamisliti kolačić kao privremenu memoriju za sajt pomoću kojeg Vas prepozna kada se vratite i adekvatno reaguje.

Anonimni reklamni kolačići

Ovi kolačići omogućavaju da znamo da li ste videli oglas ili vrstu oglasa, i koliko je prošlo od kada ste ga videli. Takođe, koristimo kolačiće da nam pomognu za reklamiranje. Možemo koristiti kolačiće od druge organizacije tako da možemo preciznije ciljati reklame za Vas. Ovi kolači su anonimni - čuvaju informacije o tome šta ste tražili na sajtu, bez informacije ko ste Vi.

Anonimni analitički kolačići

Svaki put kada neko poseti ovaj sajt softver koji koristimo generiše anonimni analitički kolačić. Ovi kolačići nam mogu reći da li ste ranije posetili sajt. Vaš pretraživač će nam reći da li imate ove kolačiće i, ako ne, stvaraju se novi. Ovo nam omogućava da pratimo koliko pojedinačnih korisnika imamo i koliko su često posecivali ovaj sajt. Koriste se za ukupnu statistiku, na primer, broj posetilaca stranice. 

Geotargetting kolačići

Ove kolačiće koristi  program koji u svom radu odlučuje vezano za  zemlje odakle dolazite, a sakupljaju se informacije dobijene od Vašeg brovsera kada pristupite veb-stranici. Ovaj kolačić je potpuno anoniman, a koristi se samo u podršci za određivanje sadržaja.

Kako da isključim kolačiće?

Obično je omogućeno da u svom pretraživaču možete zaustaviti prihvatanje kolačića, ili da se to uradi za određeni sajt. Svi moderni pretraživači omogućavaju da promenite postavke kolačića. Možete naći obično ove postavke u "Opcije" ili meniju "Preferences" pretraživača.

Ako želite da nas kontaktirate o kolačićima, pošaljite upit na email arsenije@ammarketing.rs.

Mi se ne slažemo i ne praktikujemo pravila, zakone i procedure za GDPR. We are 100% non GDPR compliant.

Želite da zajedno osvojimo internet?

Kontakt

065 88 44 780

arsenije@arsenijemladenovic.com

Đorđa Stanojevića 12

Beograd, Novi Beograd

Radno vreme:

Radnim danima 10-20h

Takmičenja u kojim smo učestvovali

AM Marketing 2018 | Politika Privatnosti