O nama

AM Marketing je marketinška agencija sa preko 25 klijenata širom sveta. Nudimo kompletan asoritiman usluga, počev od grafičkog i logo dizajna pa sve do izrade web sajtova i internet oglašavanja.

Naše cene su konkurentne, a kvalitet usluga izvanredan. Svaki sajt koji dizajniramo i postavljamo na internet ostvaruje FENOMENALNE rezultate. Svaka reklama koju smo radili je ostala upamćena i rađena sa velikom dozom pažnje i istraživanja.

Ne shvatamo ni jedan posao zdravo za gotovo - već sve kijente, male ili velike cenimo, poštujemo i dajemo 110% energije i dužne pažnje. Svaki klijent nam je najbitniji i obecavamo da biste to i sami shvatili - ukoliko nam ukažete poverenje.

Sa nama ne postoje dugoročni obavezuju ugovori tako da nas možete uvek angažovati na probni period od mesec, dva ili tri i uveriti se u kvalitet naših usluga.

Spremni za osvajanje interneta? Pozovite nas još danas.

"AM Marketing je prepoznao naše potrebe i mogućnosti. Kroz efikasno i pedantno vođenje digitalne kampanje stigli su ubrzo i prvi rezultati. Ukoliko želite da angažujete nekoga ko će se brinuti o vašim digitalnim komunikacijama i promociji kroz digitalne kanale, AM Marketing je pravi izbor za Vas."

Vladimir Đumić, Zepter Hotels

Pozovite Nas
065 88 44 780
Pošaljite Nam
Email Upit

Želite da zajedno osvojimo internet?

Kontakt

065 88 44 780

arsenije@arsenijemladenovic.com

Đorđa Stanojevića 12

Beograd, Novi Beograd

Radno vreme:

Radnim danima 10-20h

Takmičenja u kojim smo učestvovali

AM Marketing 2019 | Politika Privatnosti